Αμετάβλητο θα παραμείνει το καιρικό σκηνικό της Παρασκευής 21 Απριλίου 2017 στις περισσότερες περιοχές της χώρας με βασικό χαρακτηριστικό την πτώση της θερμοκρασίας. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ):

Στην Αττική:

Ο καιρός χαρακτηρίζεται από ήλιο με πρόσκαιρες νεφώσεις και πιθανή βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικών και βαθμιαία βόρειων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία:

Θα εκδηλωθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανές βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα δυτικά ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη:

Ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος με παροδική συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα:

Ο καιρός θα παρουσιάσει συννεφιά κατά περιόδους με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Πελοπόννησο:

Θα έχουμε τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχών και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες:

Θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου:

Θα εκδηλωθούν τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα:

Θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις, ασθενείς βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.